Με την ιστοσελίδα μας ανοίγουμε ένα δίαυλο επικοινωνίας. Σκοπός μας είναι η ενημέρωση παιδιών, γονιών, καθηγητών για το εκπαιδευτικό έργο, τις δραστηριότητες, τις εκδηλώσεις, τα επιτεύγματα των μαθητών του σχολείου μας. Στο χώρο αυτό τα παιδιά μπορούν να παρουσιάσουν τις εργασίες, τις δραστηριότητές τους, τα ταλέντα τους, τις ανησυχίες τους, αλλά και κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να αντλήσει πληροφορίες για το σχολείο μας.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ 2024-2025 ΣΤΟ 3ο Γ/ΣΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ - ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
Αγαπητοί Γονείς/Κηδεμόνες,
θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε ότι μπορείτε να επισκέπτεστε το Σχολείο μας προκειμένου να ενημερωθείτε από τους διδάσκοντες για τα παιδιά σας, κάθε Τετάρτη 9:00–13:00 και καθημερινά 10:00–11:00 ή κατόπιν συνεννόησης με τον Διευθυντή για να ρυθμιστεί συνάντηση με διδάσκοντες που υπηρετούν και σε άλλα σχολεία.
Στο αρχείο που ακολουθεί υπάρχουν χρήσιμες γενικές πληροφορίες για το Σχολείο, καθώς και ορισμένα βασικά σημεία του νέου νομοθετικού πλαισίου σχετικά με τις απουσίες των μαθητών/τριών, τα κινητά τηλέφωνα κ.ά. (Υ.Π. 102791/ΓΔ4 – ΦΕΚ Β/5130/10-09-2024).
Πατήστε πάνω στον σύνδεσμο: Πληροφορίες - Νομοθεσία
Υπουργική Απόφαση: Υ.Π. 102791/ΓΔ4 – ΦΕΚ Β/5130/10-09-2024
Το πρόγραμμα etwinning με θέμα Traditions et Modernité (Παραδόσεις και σύγχρονη ζωή) που υλοποιήθηκε κατά το σχολικό έτος 2016 – 2017 από μαθητές της Β' Γυμνασίου, προσπάθησε να αναδείξει τη σχέση μεταξύ παράδοσης και σύγχρονης ζωής, πώς αυτές αλληλεπιδρούν μεταξύ τους και εμπλουτίζουν η μία την άλλη. Η αρχιτεκτονική, η κατοικία, η ενδυμασία, η γαστρονομία, η μουσική, ο χορός, τα παιχνίδια, οι γιορτές και τα έθιμά τους αποτέλεσαν το πεδίο δραστηριοτήτων για τα σχολεία ICS a ind. musicale di Calimera-Martignano και Istituto Comprensivo Statale di Castro dei Volsci - Scuola Secondaria di I Grado από την Ιταλία, SCOALA GIMNAZIALA LUNCA PRIPOR από τη
Ρουμανία, και τα σχολεία ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ και 4ο Γυμνάσιο Τρίπολης.
Οι μαθητές εμπλούτισαν τις γνώσεις τους σχετικά με την κουλτούρα του τόπου τους και των εταίρων τους και εκτίμησαν την αξία της παράδοσης.
Η γλώσσα εργασίας του προγράμματος ήταν τα γαλλικά, γεγονός που βοήθησε τους μαθητές στη βελτίωση της γραπτής τους έκφρασης στην ξένη γλώσσα.
Οι μαθητές που συμμετείχαν στο πρόγραμμα:
Γ1
Αλλίου Κλαούντια
Αντωνοπούλου Δήμητρα
Αποστολοπούλου Κωνσταντίνα
Βενετσανοπούλου Μαριλένα
Γαβρήλος Γεώργιος
Γαλιώτου Ιωάννα
Γατσοπούλου Κωνσταντίνα
Δαβραντζή Ισμήμη
Δέμος Κωνσταντίνος
Καδά Κωνσταντίνα
Καντζάβελου Ευαγγελία
Γ4
Σινοπούλου Παναγιώτα
Σπηλιοπούλου Κωνσταντίνα
Συκαρά Δήμητρα
Σωτηρόπουλος Παναγιώτης
Σωτηροπούλου Φωτεινή
Τασιακοπούλου Μαρία
Τούζου Αλίκη
Τριάντου Παναγιώτα
Τσιώλη Ελένη
Φουρνόδαυλος Παναγιώτης
Χρυσικού Κωνσταντίνα
Συντονίστρια του προγράμματος: Μαρίνα Καραμάνου ΠΕ05